Kijksluiter heeft een nominatie in de wacht gesleept voor ”Het beste idee voor een zorg- of gezondheidsapp”, een prijs die in het leven geroepen is door Pharos.

Naast Kijksluiter heeft de jury, o.a. bestaande uit GGD, GHOR Nederland, TNO, Patiëntenfederatie Nederland en mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, ook twee andere initiatieven genomineerd: Moet ik naar de dokter en Zalfapp.

Op donderdag 26 januari vindt de prijsuitreiking plaats tijdens het symposium ‘Op weg naar eHealth voor iedereen’ van 11.30-15.00 uur in Den Haag. Tussen 13.00-14.00 uur reikt directeur-generaal Volksgezondheid van VWS Angelique Berg de prijs uit ter waarde van 10.000 euro aan één van de drie genomineerden.

Het symposium is gratis te bezoeken, aanmelden kan via de website van Pharos.

PharosPrijsvraag3-groot