Team

Rob Neeter

Directeur

Rob, initiatiefnemer van Zorganimaties, is van oorsprong arts en weet met zijn ruime ervaring in de zorg kansen en mogelijkheden als geen ander om te zetten in realiseerbare projecten.

Rob is bereikbaar via:
rob@zorganimaties.nl

Shekhar Jakhadi

Hoofd IT

Shekhar is samen met het IT team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de database en technische infrastructuur achter de producten van Zorganimaties.

Shekhar is bereikbaar via:
shekhar@zorganimaties.nl 

Lili Neeter

Hoofd Creatie

Lili geeft leiding aan de creatieve afdeling en is verantwoordelijk voor de creatieve vertaling van inhoudelijke tekst naar een sprekende animatie.

Lili is bereikbaar via:
lili@zorganimaties.nl

Jesper Spoelder

Hoofd Farmacie

Als apotheker kent Jesper de farmaciewereld als geen ander. Jesper initieert en coördineert projecten en verbeteringen ten behoeve van de informatievoorziening door de apotheek.

Jesper is bereikbaar via:
jesper@zorganimaties.nl

Tijn Rademakers

Internationale ontwikkeling

Tijn richt zich op de internationale markt en zorgt dat effectieve samenwerkingen tot stand komen. Daarbij richt Tijn zich in eerste instantie op Noord-, West- en Zuid-Europa.

Tijn is bereikbaar via:
tijn@zorganimaties.nl

Sophie More

Executive Assistant

Sophie is van oorsprong dierenarts en heeft veel ervaring in standaardisatie en kwaliteit. Zij is verantwoordelijk voor de interne organisatie en is betrokken bij verbeter- en haalbaarheidsprojecten.

Sophie is bereikbaar via:
sophie@zorganimaties.nl

Lisa Hoving

Medical Writer

Lisa combineert als gepromoveerd wetenschapper zorgvuldigheid in inhoud met zorgvuldigheid in taalgebruik, zodat haar teksten niet alleen correct, maar ook begrijpelijk zijn.

Lisa is bereikbaar via:
lisa@zorganimaties.nl

Laurens ten Berge

Geluidstechnicus

Laurens, opgeleid op het conservatorium, beheert de geluidsstudio, zorgt voor alle geluidsopnames en voor de editing daarvan.

Laurens is bereikbaar via:
laurens@zorganimaties.nl

Noor van der Heijden

Productieassistent

Noor werkt aan speciale projecten, waarbij zij speciale grafische oplossingen ontwikkelt, die noodzakelijk zijn binnen de animaties.

Noor is bereikbaar via:
noor@zorganimaties.nl

Boudewijn van Wanrooij

Productieassistent

Boudewijn zorgt er met Bastiaan voor dat de animatievideo’s van de juiste beelden en gesproken teksten worden voorzien en dat interactiviteit, ondertiteling en vertalingen worden toegevoegd.

Boudewijn is bereikbaar via:
boudewijn@zorganimaties.nl

Marijn van Beek

Grafisch vormgever

Marijn verzorgt de grafische vormgeving van alles wat met Zorganimaties te maken heeft en zorgt dat de huisstijl bijdraagt aan de uitstraling van onze organisatie.

Marijn is bereikbaar via:
marijn@zorganimaties.nl

Bastiaan Klunder

Productieassistent

Bastiaan zorgt er met Boudewijn voor dat de animatievideo’s van de juiste beelden en gesproken teksten worden voorzien en dat interactiviteit, ondertiteling en vertalingen worden toegevoegd.

Bastiaan is bereikbaar via:
bastiaanklunder@zorganimaties.nl

Letty Vink

Administratief Medewerker

Onze duizendpoot op administratief gebied. Letty beheert de boekhouding en ondersteunt andere afdelingen met facilitaire zaken.

Letty is bereikbaar via:
letty@zorganimaties.nl

Elita Vijverberg

Creatie

Elita is samen met Lili verantwoordelijk voor de creatieve vertaling van inhoudelijke tekst naar een sprekende animatie.

Elita is bereikbaar via:
elita@zorganimaties.nl

Bob Thiele

Grafisch vormgever

Bob werkt aan speciale projecten, waarbij hij speciale grafische oplossingen ontwikkelt, die noodzakelijk zijn binnen de animaties.

Bob is bereikbaar via:
bobthiele@zorganimaties.nl

Bob Theunissen

Manager ICT

Bob zorgt ervoor dat al onze systemen werken en dat KIJKsluiter optimaal werkt in de apotheek.

Bob is bereikbaar via:
bob@zorganimaties.nl

Nadia Kosmeijer

Grafisch Vormgever

Nadia werkt aan speciale projecten, waarbij ze speciale grafische oplossingen ontwikkelt, die noodzakelijk zijn binnen de animaties.

Nadia is bereikbaar via:
nadia@zorganimaties.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!