Vacature Productieassistent

Zorganimaties zoekt een Productieassistent

Zorganimaties maakt laagdrempelige animatievideo’s voor de gezondheidszorg, waarin wij belangrijke medische informatie uitleggen. Ons belangrijkste product is Kijksluiter, een bibliotheek van ruim 7.500 animatievideo’s, waarin de belangrijkste punten uit de papieren geneesmiddelenbijsluiter in begrijpelijke spreektaal worden uitgelegd.

Voor de vervanging van een collega met zwangerschapsverlof zijn wij voor een periode van 3-4 maanden op zoek naar een:

Productieassistent (1 FTE).

Als productieassistent maak je deel uit van onze creatieve afdeling en zorg je ervoor dat de animatievideo’s van de juiste beelden en gesproken teksten worden voorzien en dat interactiviteit, ondertiteling en vertalingen worden toegevoegd. Het gaat om productiewerk (video editing) dat niet al te ingewikkeld is, maar wel heel zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Je werkt met animatie software en draagt verantwoordelijkheid voor het opleveren van een goed eindproduct.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt affiniteit met moderne communicatiemiddelen
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je hebt affiniteit met de zorg

Je komt te werken in een jong team waar samenwerking en collegialiteit belangrijke kenmerken zijn. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie, kijk op www.zorganimaties.nl en www.stichtingkijksluiter.nl.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op deze vacature door jouw CV en motivatie te mailen naar Sophie More: sophie@zorganimaties.nl.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!